Ont

Har plörsligt en ilande smärta som går genom axeln och sedan upp i nacken på min vänstra sida...Detta dök upp idag och jag fattar inte vad sjutton jag gjort för att få så ont? det klickar till vid nyckelbenet ibland också och då tjuter jag som en unge av smärta...weird shitTänk om man var som Cecar

Jag önskar jag kunde hålla lugnet så som Cecar, vissa föds med ett lugn andra (jag typ) måste jobba upp ett på egen hand.

Dessa klipp är ett bevis på att ingenting är omöjligt och att det är upp till människan hur deras hund beter sig.say no more


Anna Anka


En person som inte tycker om något på ett normalt sätt har inte heller något behov av hävda sig och trycka ner som Anna Anka gör här.

Däremot pratar en person med avundsjuka exakt så här med ilska i orden, så jag tror att hon varit med om att snygga brunetter snott hennes killar eller att killar i hennes närvaro sagt att brunetter är snyggare etc.
Det sjukaste är att hon i grund och botten själv är brunett haha!

(Anna Anka 1993)Jag gillar att hon säger "brunetter är inte exotiska" hahahaa, say whaaatt??Mössa-dags

Ja det är ju faktiskt inte sommar längre, så jag har köpt mig en ny mössa som jag glatt bär på morgonkvisten.
Det går för övrigt bra med snusandet då jag idag har varit snusfri i en vecka!!
Det jag håller på med nu är nikotinfri snus för att först vänja av mig vid nikotinet och sedan vanan och det går skit bra!


Nu behöver jag käka och vila lite efter kursen.
Den senaste tiden har det varit extra jobbigt där men jag hoppas att jag snart är på banan igen.

Hur lär man sin hund att göra så?


Så jäkla skön asså, haha

Onsdag

Hela dagen!

Kom precis hem från muppkursen och sitter och äter lunch.

Idag ska jag sätta mig ner och planera mitt liv tror jag, och som ni redan vet så har jag ju slutat snusa så en ny grej i livet blir träning :D


Förut när jag tränade var det av helt fel orsaker då jag var sjuk i anorexi men allvarligt talat så känner jag nu att jag inte ens är det minsta orolig för att hon ska göra sig påmind eftersom jag vill börja av rätt orsaker.

Jag skiter i vad folk tror för jag är så in i helvete trött på allas jävla negativitet så fort det handlar om att röra på sig!


Bara för att jag har VARIT sjuk så betyder det inte att folk har rätt att dömma mig hela livet så fort jag vill gå en promenad eller inte orkar äta upp all mat!!!

Nu vill jag börja träna eftersom jag har världens sämsta kontidion och är för jävla trött på att ha ont i ryggen och över allt för att jag är späd och klen etc...Nu ska jag bli stark och ha ett normalt liv för det är jag värd!


Tisdag
Jag ska verkligen sluta snusa eller jag HAR verkligen slutat...Jag hoppas jag har...

Sluta röka var ju inte så svårt för mig när jag väl hade bestämt mig men jag har hört att det är värre med att sluta snusa...aj,aj,aj men skit samma, jag gör mitt bästa så får vi se hur långt det räcker denna gången :)

*Grattis på födelsedagen världens bästa*
fixar

Och snart kommer det bilder på det :D


hehehe

(Bild från google)

Ta kort med en hand??

Jag fattar inte hur folk kan ta kort med mobilen med bara en hand?
Jag skakar som fan och även med två händer så går det ej bra?
Hur sjutton gör ni?

Ni ska se mig äta soppa...KÖP Hallands Nyheter idag

Just do it!

tacka vet jag blogg.se

Jag gav spotlife ett "tappert" försök men NÄÄÄÄÄ fan vilken komplicerad och seg sida!!

Jag var lite sugen på att starta en ny blogg av lite olika anledningar men det sket sig lika fort som jag kom på det...

Riktigt skönt var det att logga in här på blogg.se och fatta hur man ska göra och inte massa blinkande reklam och omständiga labyrinter för att lyckas skriva ett inlägg!

Nu ska jag varva ner efter en stressig dag.RSS 2.0