Löda

Hela dooogen


Utställningen

Oj, jag har helt glömt av att lägga upp bilderna!
 
 
 
 
 
och efter detta så behövdes...
 
 
 

Gonatt

Vilken dag :-)
Haft fullt upp sedan kl 06:30 i morse så nu släcker jag lampan å går å lägger mig!
Natti😴gura, katt

 
  

Lyckad kwell

Glömde som vanligt att ta kort under kvällen så det jag kan erbjuda är några foton på det dukade bordet innan gästerna och besvikna Frank som fick sitta i sin hage medans jag svabbade haha! Han kan verkligen konsten att uttrycka sig ;-)

Cykelfest!

Kläder å smink klart!
Snart cyklar vi iväg på förrätt och sedan hit på huvudrätten och sen vetefan men någonstans för efterrätten och sedan en hederlig bygdegårdsfest ;-)Torsdagskväll

Jahopp då ligger man här i sängen och funderar över dagen...
Har bland annat vart på arbetsintervju eller vad man ska kalla det på en lunchrestaurang och börjar min prövotid på onsdag... Känns egentligen rätt kul men har svårt att njuta av det då det samtidigt blir ett helvete med alla praktiska saker som bil, hundvakt mm...Vet inte riktigt vad jag mer kan nämna om allt som händer då mina tankar är på annat håll. Har sånna drömmar om vad jag vill, men samtidigt fötterna på jorden...hade vart oerhört skönt att vara en av dom som har tur, halkar in på en räkmacka, är en naturbegåvning eller liknande. Men jag vet att jag istället får inse att jag får bita i det sjukt sura äpplet nu och kämpa ännu hårdare... Nä jaaaaa ä inte bitter idag! 

Bjuder på några bilder från bussresan in till staden på min goa lilla mops <3

Råkade komma över dessa coola snubbarna på youtube!

 
Asså detta är det bästa jag sett på länge, å dom är lika knäppa som du och jag Carro när vi är ute och lirar ;-)
 
 
 

That's one happy pug


Drunk Whisperer

 

Today


RSS 2.0