2016

2016 Startade inte så bra. Allt va kaos och jag va helt lost....har levt ett liv där jag levt som alla andra tyckte va så man skulle leva och jag trodde att det va så det skulle vara. Att det va fel på mig, jag som måste anpassa mig och mina "vill" i livet va orimliga drömmar. Visst, Man kan leva ett sådant liv ett tag men tillslut, om längtan efter det livet man vill leva är så stark så kommer det att jaga ikapp en och då brister det. 


Det va läskigt att ta ett så stort beslut men det fanns ingen annan väg och jag kände mig helt säker på att det va rätt väg. 
I Januari flängde jag runt utan någonstans att bo i väntan på min egna lägenhet och det va tufft. Jag hade även börjat plugga mitt i all kaos och det gjorde inte livet lättare. Jag hade som tur va vänner som stöttade mig, speciellt Jenny som lät mig bo hos henne ett tag och det va under den tiden som jag faktiskt hittade mig själv. 
Att hitta sig själv har jag alltid trott va ett jävla påhitt tills jag nu äntligen fått uppleva det. 


Att ha hittat mig själv innebär att jag insett vad jag verkligen vill och brinner för här i livet, att vara nöjd med sig själv och inte bry sig ett skit om någon har synpunkter på det. Alla är vi olika och vill olika, punkt. 
Så jag fick tillslut min egna lägenhet och flyttade. Där stod det verkligen klart vem jag var och vad jag ville. 


Mycket hände där emellan, en jävla shitstorm men det är inget jag tänker dra upp för det är passé och inte väsentligt.    
Däremot i den vevan som jag fann mig själv så hittade jag den personen som kommit att betyda mest för mig, och som jag aldrig ens kunnat föreställa mig fanns! 


Chems och jag började som vänner och det är jag glad för då vi verkligen va 110% öppna med vilka vi är och endast då kan man få en djup och ärlig relation med någon. Att det fanns mer än vänskap i luften hela tiden är något jag i efterhand ser tydligt, jag gjorde allt jag kunde för att "friend zona" honom men tillslut så insåg jag att det inte gick och det small till så in i helvete. Jag blev kär i min bästa vän. 
Att det sedan blev att vi startade trubadur duon "Bottenskrapet" på en roadtrip till Amsterdam som va helt jävla magisk finner jag inga ord för (och det va även där vi blev ihop)


Den sommaren har vart den bästa och roligaste sommaren i mitt liv och det vill jag tacka så djup för🙏
Jag är så jävla lycklig just nu, har även börjat jobba igen och med det jag verkligen brinner för! 
Nu har vi flyttat ihop till våran gemensamma lägenhet 😃 


Chems du är fan det bästa som hänt mig, du får mig att skratta varje dag och jag har så jävla roligt ihop med dig


Och trubadurduon "Bottenskrapet" har utvecklats till ett större samarbete med en booking agency som även kommer sträcka sig utanför Sveriges gränser. Med detta så fick vi byta namn och duon heter nu mera 


"Stolen Stout". 


Ja, detta va väl en ganska bra summering av 2016. Och med detta så vill jag tacka för mig då detta blir mitt sista inlägg här. Jag känner att den här bloggen nu har gjort sitt och att det nu har börjat ett nytt kapitel i livet och där får jag lämna det gamla bakom mig, bland annat den här bloggen. 


Uppdateringar om Hur det går för musiken finns på Facebook.com/Stolenstout 
Haaajrå! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0